Ponuda


Lovran Miral Castle - opcija suvlasništva 

Lovran je rođen 18.04.2019. godine, za odlazak u novi dom će biti spreman nakon 10 sedmica starosti. Dolazi iz kombinacije Toro x Mahala Miral Castle, više o leglu možete pročitati ovdje. Za njega tražimo dom koji isključuje život na lancu u nekom dvorištu, a uključuje puno ljubavi i pažnje. U vaš dom doći će mikročipiran, očišćen od unutarnjih nametnika (parazita) i primit će dvije vakcine protiv zaraznih bolesti. 

Ako se odlučite za Lovrana, to znači i da pristajete da surađujemo sa vama u njegovom razvoju. Mi kao uzgajivači, ćemo vam pomoći u odgoju i socijalizaciji, izlagati na izložbama i odraditi zdrastvene testove koji su potrebni da bi Lovran u budućnosti mogao pristupiti uzgoju. 

Više informacija možete dobiti putem kontakt formulara. O suvlasništvu možete pročitati ovdje.Imamo novo leglo - oštenjeno 18. aprila 2019.

Novo Miral Castle leglo oštenilo se 18. aprila 2019. Roditelji ovog legla su Mahala Miral Castle, kći naše Tempere Vala Liburna i Gorda Zagrebački Biseri, te otac sa druge strane Toro, sin Bojovnika i Šare.

Mahala je oštenila 1 mužjaka i 3 ženke, više o leglu pogledajte ovdje

Ukoliko Vas zanima kako izgleda pedigre legla, možete pogledati ovdje

Ako ste zainteresirani za štene iz ove kombinacije, molimo Vas da ispunite upitnik.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem kontakt formulara ili putem kontakta navedenog s desne strane formulara.


BAJRA MIRAL CASTLE - tražimo novi dom za mladu ženku 

Bajra je iz legla "B",  od šteneće dobi živjela je sa ovcama i kravama, njezini bivši suvlasnici nisu bili zadovoljni sa njom, jer NIJE agresivna, a ni mi sa suvlasnikom zbog uvijeta u kojim je živjela. Zaista se radi o predivnom psu, predivnog karaktera, sa ljudima i djecom se odlično slaže. Odlučili smo sa njom proći "rehabilitaciju" zbog krive procijene prvih suvlasnika, a samo smo htjeli da to bude radni pas u suvlasništvu, koji će živjeti u normalnim uvijetima. Cilj nam je naći novi dom, u kojem će biti voljena i pažena jer ona to zaista zaslužuje. Nažalost, nismo u situaciji da je zadržimo, što zbog ostalih pasa, što zbog novih nadolazećih legala, ali kod nas će biti sve dok se pravi ljudi ne jave. 

Za sva pitanja stojimo Vam na raspologanju putem kontakt formulara ili putem kontakta navedenog s desne strane formulara.