Kako je od iznimne važnosti socijalizacija kod uzgajivača i kvalitetni uvijeti odrastanja, odlučili smo vam u kratkim crtama opisati život naših štenaca u prvih 7 sedmica njihovog života.

Štenci su stari mjesec dana, do sada su dva puta očišćeni od crijevnih nametnika, uz majčično mlijeko jedu royal canin starter kašicu i royal canin starter dehidrat.

Majka je Mahala Miral Castle, kćer Tempere Vala Liburna i Gorda Zagrebački Biseri. Otac legla je Toro. Opcija suvlasništva nam je interesantna za Lovrana kao i za jednu ženku.

Novo Miral Castle leglo očekujemo sredinom aprila 2019. Roditelji ovog legla su Mahala Miral Castle, kći naše Tempere Vala Liburna i Gorda Zagrebački Biseri, te otac sa druge strane Toro, sin Bojovnika i Šare.

Proteklog vikenda, tačnije od 11. do 14.10 održavala se Europska izložba pasa u Varšavi, među 15.500 prijavljenih pasa iz cijelog svijeta, naša Melany Miral Castle, proglašena je Europskom prvakinjom za 2018. godinu.

Proteklog vikenda, sudjelovali smo na međunardnoj i državnoj izložbi pasa u Gradačcu. Po prvi put, u razredu mladih izlagali smo Bilia, u nastavku rezultati: